De Nieuwe Ténéré 700 World Rally: Een Hommage aan Avontuur en Prestatie

In de wereld van avontuurlijk rijden is er één naam die resoneert met zowel ervaren off-road liefhebbers als aspirant-avonturiers: Ténéré. Yamaha's legendarische reeks motorfietsen heeft zijn stempel gedrukt op de geschiedenis van off-road rijden, met zijn robuuste prestaties en betrouwbare karakter. En nu, als eerbetoon aan vier decennia van opmerkelijke rallyprestaties, introduceert Yamaha de meest exclusieve toevoeging aan het Adventure-assortiment - de Ténéré 700 World Rally.

De Ténéré 700 World Rally is doordrenkt met de geest van de legendarische Dakar-motorfiets van Stéphane Peterhansel uit 1993, met zijn iconische racekleuren rechtstreeks afkomstig van het rallycircuit. Maar deze motorfiets is niet alleen een eerbetoon aan het verleden; het belichaamt ook de geavanceerde technologie en compromisloze prestaties van vandaag.

Met premium KYB-veringsystemen met lange veerwegen is de Ténéré 700 World Rally gebouwd om de meest uitdagende terreinen aan te kunnen, terwijl de dubbele, aan de zijkant gemonteerde brandstoftanks van 23 liter ervoor zorgen dat geen enkele bestemming te ver weg is. Een exclusieve Akrapovič titanium uitlaatdemper geeft niet alleen een krachtige uitlaatnoot, maar verbetert ook de prestaties, terwijl een speciaal vlak tweedelig zadel comfort biedt, zelfs tijdens lange ritten.

Maar het avontuur gaat verder dan alleen de fysieke componenten van de motorfiets. Met een 5-inch TFT-kleurenscherm met smartphone-connectiviteit blijf je altijd verbonden en op de hoogte, terwijl het ABS-systeem met 3 schakelmodi en de Öhlins verstelbare stuurdemper zorgen voor maximale controle, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Inruilcampagne Yamaha Ténéré

Om dit meest exclusieve model in het Yamaha Adventure-assortiment te vieren, lanceert Yamaha een speciale (inruil)campagne. Dit maakt het nog aantrekkelijker om de Ténéré 700 World Rally te ervaren. 

Je profiteert nu van een inruilkorting van maarliefs €1500.- euro.

Neem contact op met info@motohippo.nl voor de voorwaarden.

Met de Ténéré 700 World Rally zet Yamaha een nieuwe standaard voor avontuurlijk rijden, waar prestatie, traditie en innovatie samenkomen.