Evenementen

  1. Happy Hemelvaartsweekend in Hippolytushoef

    Happy Hemelvaartsweekend in Hippolytushoef

    Dit jaar is Moto Hippo gedurende het hele Hemelvaartsweekend geopend! Van donderdag 9 tot en met zaterdag 11 mei staat de winkel in het teken van: Vakantie Voorbereiding! Met SW Motech bagage, Motul onderhoudssetjes voor onderweg, een handige checklist voor het nalopen van je motor ter voorbereiding van je reis en nog veel meer!

    Lees meer »
  2. Koningsdag bij Moto Hippo 27 april 2024

    Koningsdag bij Moto Hippo 27 april 2024

    Kom zaterdag 27 april naar Moto Hippo en profiteer van Koninklijke aanbiedingen! 

    Shop met 10% korting op de gehele collectie helmen, kleding en bagage en snoep van onze overheerlijke  cupcakes.

    Lees meer »
  3. Terugblik Ducati Live Experience 2024

    Terugblik Ducati Live Experience 2024

    We blikken terug op een prachtig weekend met mooie mensen en mooie motorfietsmodellen. De eerste indrukken van de nieuwste Duci's zijn (zoals verwacht) zeer positief! Bekijk hier de foto's van het weekend.

    Lees meer »
  4. Ducati Live Experience 2024

    Ducati Live Experience 2024

    Ontdek de opwinding van de Ducati Live Experience 2024! Geniet van proefritten op de nieuwste Ducati-modellen. Reserveer nu en beleef een onvergetelijk avontuur op twee wielen.

    Lees meer »
  5. 30 Maart Super Saturday en 1 April (Tweede Paasdag) Paasfeest Moto Hippo!

    30 Maart Super Saturday en 1 April (Tweede Paasdag) Paasfeest Moto Hippo!

    Kom zaterdag 30 maart of maandag 1 april bij ons langs in de winkel. Geniet van de Paasaanbiedingen, kom de nieuwste collectie bewondern van onder andere Ixon, Alpinestars, Rusty Stitches en Richa. Laat je gehoorbescherming aanmeten voor een beursprijs!

    Lees meer »
  6. Motorbeurs Hippolytushoef 2024

    Motorbeurs Hippolytushoef 2024

    Van vrijdag 26 t/m zondag 28 januari vieren we in Hippolytushoef de jaarlijkse motorbeurs met verschillende nieuwe modellen van Yamaha, Ducati en Moto Morini. We bakken overheerlijke braadworsten voor u en er is ruime parkeergelegenheid. Wil jij het motorseizoen inluiden maar de drukte in Utrecht vermijden? Kom bij ons langs.

    Lees meer »
  7. Feestelijke Eindejaarsdeals bij Moto Hippo 2023

    Feestelijke Eindejaarsdeals bij Moto Hippo 2023

    Profiteer van leuke eindejaarsdeals van vrijdag 22 december tot en met 6 januari bij Moto Hippo. Houd rekening met onze aangepaste openingstijden en eet bij ons een oliebol.

    Lees meer »
  8. Terugblik Super Sale 2023

    Terugblik Super Sale 2023

    Super Sale 2023, een groot succes bij Moto Hippo. Prijzen, hamburgers en voordeelkoopjes vlogen het hele weekend de deur uit. 

    Er zijn weer heel wat mensen die veiliger de motor op kunnen met gehoorbescherming op maat door Noizzez. Én, de eerste Horizonmotorreizen voor 2024 zijn geboekt. 

    Lees meer »
  9. Nieuw bij Moto Hippo: Noizzez gehoorbescherming

    Nieuw bij Moto Hippo: Noizzez gehoorbescherming

    De speciale motoroordopjes van NOIZEZZ filteren het schadelijke geluid van motoren, luide uitlaten en windruis, maar laten de beleving in tact. Onze PF-filters beschermen je gehoor tegen de schade die het luide geluid van motorrijden met zich meebrengt, maar behoudt een perfecte spraakverstaanbaarheid. Zo kun jij nog gewoon een gesprek blijven voeren en blijf je je bewust van de omgeving.

    Lees meer »
  10. Jaarlijkse Moto Mania Markt op 6, 7 en 8 oktober 2023

    Jaarlijkse Moto Mania Markt op 6, 7 en 8 oktober 2023

     
    10 dagen Feest en Voordeel tijdens de “Moto Mania Markt” Van 26-09 t/m 8 oktober.

    Vanaf vandaag tot en met zondag 8 oktober sluit Moto Hippo in Hippolytushoef het motorseizoen feestelijk en knallend af met de Moto Mania Markt. Dit evenement mag je als motorliefhebber écht niet missen!

    Lees meer »
Pagina