Motorfietsen

  1. Yamaha Demo Ride Tour 2024 Hippolytushoef

    Yamaha Demo Ride Tour 2024 Hippolytushoef

    Schrijf je nu in voor de jaarlikse Yamaha Demodag op 1 juni 2024. Boek je proefrit op je favoriete nieuwe model en geniet van een hamburger en het zonnetje op een prachtige dag in Hippolytushoef, bij Moto Hippo.

    Lees meer »
  2. Yamaha Ténéré 700 World Rally 2024

    Yamaha Ténéré 700 World Rally 2024

    Ontdek de Yamaha Ténéré 700 World Rally, een eerbetoon aan Yamaha's rally-erfgoed. Met zijn iconische racekleuren, premium vering en geavanceerde technologieën is deze motorfiets gebouwd voor avontuur. Voorzien van dubbele brandstoftanks, een Akrapovič uitlaatdemper en een TFT-kleurenscherm, biedt hij maximale prestaties en connectiviteit. Ga op verkenning met de ultieme combinatie van traditie en innovatie. Profiteer van inruilvoordel bij de aanschaf van je nieuwe Yamaha Ténéré 700 World Rally. 

    Lees meer »
  3. Multistrada week 18-24 maart

    Multistrada week 18-24 maart

    Ontdek de opwinding van de Multistrada Week bij Ducati Hippolytushoef! Ervaar de kracht van de Multistrada V4 RS en Multistrada V4 S Grand Tourr en profiteer van een speciale inruilaanbieding en geniet van de gemoedsrust met de Ducati 4EVER garantie. 

     
     
     
    Lees meer »
  4. Ducati Hypermotard 698 Mono

    Ducati Hypermotard 698 Mono

    Zaterdag 3 febreuari onthuld! Ducati Hypermotard 698 Mono, een eencilinder Supermotard die puur rijplezier belichaamt. Verken strak design, krachtige LED-verlichting en lichtmetalen velgen. Duik in de wereld van de RVE-editie met opvallende Graffiti-livery. Klaar om de scene te domineren en het avontuur te omarmen? Stap in het zadel en ervaar Ducati's meesterwerk.

    Lees meer »
  5. De prijzen zijn bekend: Nieuwe Yamaha MT-09 en MT-09 SP 2024

    De prijzen zijn bekend: Nieuwe Yamaha MT-09 en MT-09 SP 2024

    Ontdek de Nieuwe Yamaha MT-09 (2024): een hypermoderne motorfiets die de wereld van rijden transformeert met zijn krachtige CP3-motor, wendbare chassis en geavanceerde technologieën. De prijzen zijn bekend. Kies alleen nog je favoriete kleur.

    Lees meer »
  6. Ducati Francesco Bagnaia

    Ducati Heerst: Francesco Bagnaia Bevestigd als Dubbele MotoGP-wereldkampioen in Recordseizoen

    Ducati schrijft geschiedenis met Francesco Bagnaia als tweevoudig MotoGP-wereldkampioen, en de Desmosedici GP van het Ducati Lenovo Team verzekert zich van de constructeurstitel. Ontdek het ongekende succes van Ducati in het historische seizoen van 2023, met records gebroken en passie voor racen tot nieuwe hoogten gebracht.

    Lees meer »
  7. Desert-X Rally 2024

    Desert-X Rally 2024

    Ontdek de DesertX Rally, een ongetemde woestijnwolf die geboren is voor off-road avonturen. Verleg je grenzen met deze krachtige machine, uitgerust met geavanceerde technologie en hoogwaardige onderdelen. Race wilder, domineer elke uitdaging en ervaar de sensatie van vrijheid op twee wielen. Laat je dromen vrij in de woestijn met de DesertX Rally - waar innovatie, prestaties en esthetiek samenkomen voor een ongeëvenaarde off-road ervaring.

    Lees meer »
  8. Streetfighter V2 Storm Green

    Streetfighter V2 Storm Green

    Ontdek de kracht, het comfort en de unieke stijl van de Ducati Streetfighter V2 Storm Green. Met een sportief ontwerp, geavanceerde elektronica en een indrukwekkend Superquadro motorblok biedt deze motorfiets een compromisloze rijervaring. Lees meer over deze opvallende naked bike en bereid je voor om de weg te veroveren met de perfecte mix van prestaties en dagelijks comfort.

    Lees meer »
  9. Ducati Monster 2024

    Ducati Monster 2024

    Ontdek de Ducati 2024 Monster Series: Krachtig, wendbaar en nu met de verbluffende Iceberg White kleurstelling. Lees meer over de indrukwekkende prestaties, aanpasbare ergonomie en innovatieve functies van deze iconische motorfietsen. De weg roept, en de Monster Series staat klaar om je mee te nemen op een rit vol opwinding. Bekijk nu alle details!

    Lees meer »
  10. Verder, sneller, krachtiger: GYTR Ténéré 700 World  Raid Performance sets

    Verder, sneller, krachtiger: GYTR Ténéré 700 World Raid Performance sets

    Ontketen Avontuur met Yamaha Ténéré 700 GYTR Sets!

    Bereid je voor op onverschrokken avonturen met de Yamaha Ténéré 700 GYTR Sets. Verhoog vermogen met de GYTR Performance Set, verbeter stabiliteit met de GYTR Handling Set en omarm rally-uitdagingen met de GYTR Rally Set. Neem vandaag nog contact op met Moto Hippo, jouw lokale Yamaha-dealer! Ga op pad en laat het avontuur beginnen!

    Lees meer »
Pagina